Webinárium: Tanítsuk meg a programot kalkulálni!

A ScrollMAX egyik fő erőssége, hogy a termékek kalkulációit a tényleges technológia alapján, a lehető legpontosabb modellezéssel végzi. Ehhez viszont a felhasználónak alaposan ismernie kell az adott nyomda gépparkját, azok képességeit, az elvárható teljesítményeket. Így ahhoz, hogy a programmal kalkulálni tudjanak, alapos szakmai háttértudásra van szükség.

A Kalkuláció varázsló fejlesztésünk lényege, hogy azt a tudást, amit egy kalkulátornak kell megszereznie, hogy dolgozni tudjon, a programnak is „megtanítható” legyen. A paraméterezésnél megadható, hogy egy adott termék kategóriát, tag típust, színt, alapanyagot, stb. milyen technológiával – gépeken, kötészeti műveletekkel, stb. – tudunk kigyártani és a konkrét termék adatainak ismeretében a program ezek közül válassza ki az optimálisat és ebből építse fel a teljes kalkulációt.

Így elérhetjük, hogy csak minimális, pár nap alatt megszerezhető szakmai tudás is elegendő ahhoz, hogy a ScrollMAX segítségével percek alatt komplex ajánlatokat készítsünk és igazoljunk vissza akár olyan nyelven, amit nem is ismerünk!

Időpont: 
2017. február 21. 14:0014:30, kedd
Érintett modulok: 
Kereskedelem